Speed Ol-benskydd

Details

Promotions

Specialerbjudande
kr 529

Variations

Add to cart options

Product Actions

Additional Information

The Speed ​​o-gaiters are technical and snug leg protectors made of microfibre, with a built-in plate at the front and stretchy Lycra mesh on the back for the best possible fit and optimal mobility. Gives great protection in terrains with a lot of low vegetation.

Skapad av naturen och det nordiska klimatet, lovar vi att leverera kompromisslös kvalitet och ta vårt ansvar för miljön på största allvar. Alla våra Clean Grit produkter är tillverkade av minst 50% återvunnet material. 

Speed o-benskydd är ett par funktionella och åtsittande benskydd som består av mikrofiber med inbyggd platta framtill och elastisk lycramesh på baksidan för bästa möjliga passform och optimal rörlighet. Bra passform, antiglid stretch och resår under foten vilket säkrar att skyddet sitter bra under hela rundan. Benskydden kan vara bra att använda i terräng med mycket låg vegetation.

Detta betyder att plagget ska sitta ledigare på kroppen och inte på något sätt kännas stram eller tight.

 

Den här produkten finns endast i unisex storlek. Det innebär att produkten är producerad baserad på storleksguiden för herrar. Vi rekommenderar att kvinnor väljer storlek utifrån storleksguiden för män, men tänk på att passformen är rakare och mindre insvängd än på de produkter som är utvecklade till kvinnor. Många kvinnor väljer därför att gå ner en storlek för att få en tightare passform.