Giro cykelshorts dam

Details

Promotions

Specialerbjudande
80% Rabatt
kr 240 kr 1 199

Kundfördelar

✅ 30 dagars öppet köp
✅ Fri frakt på alla beställningar över 900:-
✅ Skickas från vårt lager inom 24 timmar

Variations

Add to cart options

Product Actions

DESIGNA SJÄLV - ALLT ÄR MÖJLIGT

Önskar du denna produkt i ditt team- eller företagsdesign? Hos oss är allt möjligt! Snabb leverans, enastående kvalitet, konkurrenskraftiga priser och kompromisslös design. Få mer information och en offert. 

Additional Information

New aerodynamic woman's cycling shorts. The shorts are made from a stretchy and breathable fabric which ensures an optimal fit and good freedom of movement.

Giro cykelshorts i dammodell är ett par nya, aerodynamiska cykelshorts med "golfbollsstruktur". Detta är ett par cykelshorts utan hängslen med högt liv som är en väldigt bra lösning för dig som inte önskar hängslen. Passformen på cykelshortsen är extrem, vilket gör att de sitter som gjutna på kroppen. Shortsen är tillverkade i ett elastiskt och ventilerande material som garanterar dig optimal passform och bra rörelsefrihet. I materialvalet har fokuset legat på aerodynamik och cykelshortsen har stora områden med "golfbollsstruktur". Vid användning av "golfbolsstruktur" fångar kroppen mindre vind, vilket kan vara det som skiljer i tävlingar. Denna forskningen kommer ursprungligen från cykelkollektionen AERO som är genomförd i vindtunnel i samarbete med NTNU, och som Thor Hushovd har testat. Passformen är smal och väldigt tätsittande, men materialen är elastiska så att plagget känns lätt poch behagligt på kroppen. Gällande paden, så har vi valt en toppmodell som är specialanpassad för kvinnor. Du hittar också samma pad i vår modell som heter Elite Race, och den kommer från italienska CyTech som är en av marknadens bästa leverantörer. Paden är formgjuten och har differenseierad täthet i zoner som är speciellt utsatta för tryck, och passar därför utmärkt till långa turer. Paden formar sig efter sig och sadeln samtidigt som den bibehåller sin ursprungliga passform. Shortsen har ett brett silikonfält i benen och reflexdetaljer. Cykelshortsen är en av våra bästa modeller med en passform anpassad för aktiva cyklister för användning under både träning och tävling.