Venom cykelväst herr

Details

Promotions

Specialerbjudande
kr 1 299

Variations

Add to cart options

Product Actions

Additional Information

Venom cycling vest with tight fit. The vest is completely wind and water proof, and is equipped with a silicone band on the inside to keep it from riding up during rides.

Skyddande och lätt lager för kyligare cykelturer med tight passform som tar liten plats vid nedpackning.  

Ett brett spektrum av förhållanden kräver ett lättviktslager som både är varmt och packbart. Den mångsidiga västen har en tight passform men lämnar ett litet utrymme att kombinera tillsammans med ett brett utbud av våra tröjor eller jackor. Även den högre kragen, med ett komfortabelt och flexibelt tyg, ger dig möjlighet att bära en halsscarf eller jacka under västen. Vi utökade panelen på bröstet med ett mycket skyddande tyg upp över axlarna för att sätta stopp för all typ av vind. Dragkedjan på vardera sidan av ryggen gör det enkelt för dig att komma åt fickorna på tröjan eller jackan som du bär under. Förutom det lätta och ventilerande tyget runt bålen har vi adderat laserskurna hål i ryggen för ökad fukthantering i form av svett. Reflekterande detaljer är strategiskt placerade för att bli synliga under vinterhalvåret.  

• Vind- och vattentät panel som täcker bröstet och axlarna
• Kan vikas ihop för att passa i alla våra jack/tröjfickor
• Laserskurna hål för utökad ventilation
• Hel dragkedja med hakskydd
• Reflekterande partier för säkerhet i mörker
• Tight passform

Denna produkt har tight passform. Produkten ska sitta tight på men inte nödvändigtvis på hela kroppen. Det finns utrymme för rörelse och produkten kan sägas passa de flesta människor.