Victory Bib cykelshorts herr

Details

Promotions

Specialerbjudande
kr 1 449

Variations

Add to cart options

Product Actions

Additional Information

Newly developed, classic men's' bicycle shorts in a solidly dyed, black design. Perfect for workouts and races.

Detta är ett par nyutvecklade, stilrena och väldigt bekväma cykelshorts med tight passform i ett material som är svart rakt igenom. Trots en tight passform, så är shortsen så pass elastiska att detta snabbt kommer att bli en klar favorit hos många. Cykelshortsen har en klassisk modern design och är lite längre i benen är våra andra modeller. Paden är utformad för långdistanscyklister och tål långa turer på sadeln.

Paddingen består av olika skumtyper som ger dig både stöd och skydd mot sadeln på speciellt utsatta tryckställen. Paden är tillverkad med mjuka karbontrådar som är speciellt bakteriehämmande. Herrmodellen av cykelshortsen har en speciell panel på framsidan som ger lite extra utrymme och ventilation. Nederst på låren har vi lagt in reflexdetaljer som ger bra synlighet samt en bred silikonkant som ser till att cykelshortsen sitter som gjutna under aktivitet. Shortsen är utvecklade i ett ordentligt ventilerande material som ger bra ventilation och komfort. Det här är ett par högkvalitativa cykelshorts som kan användas både under träning och tävling.

Tryck här för en översikt över vilka pads som finns i de olika cykelbyxorna.

Denna produkt har tight passform. Produkten ska sitta tight på men inte nödvändigtvis på hela kroppen. Det finns utrymme för rörelse och produkten kan sägas passa de flesta människor.