Element plus längdåkningsbyxa junior

Details

Promotions

Specialerbjudande
kr 849

Variations

Add to cart options

Product Actions

DESIGNA SJÄLV - ALLT ÄR MÖJLIGT

Önskar du denna produkt i ditt team- eller företagsdesign? Hos oss är allt möjligt! Snabb leverans, enastående kvalitet, konkurrenskraftiga priser och kompromisslös design. Få mer information och en offert. 

Additional Information

The junior Element lined training pants are for those who enjoy skiing and who are looking for pants with a snug fit. They are windproof and highly water-resistant at the front, have a stretchy and breathable fabric that means the pants naturally follow your movements during training, even dramatic movements. This makes the pants highly suitable for both running and skiing.

Vinnaren i norska Dagbladets test av skidbyxor i januari 2019!

Element plus skidbyxa är den perfekta byxan för dig som tycker om att åka längdskidor och som önskar en åtsittande byxa. 
Byxan är formsydd och har därmed en smalare passform som följer rörelserna under träningspasset.

  • Formsydd skidbyxa med smal passform
  • Mjukt softshellmaterial
  • Bra ventilation
  • Vind- och vattenavvisande

Skidbyxan är tillverkad i ett lätt och elastiskt material och som utöver att den är fodrad även är vindavvisande och starkt vattenavvisande.
Baksidan av överdragsbyxorna är gjorda i ett elastiskt material som andas och som gör att byxorna naturligt följer träningsrörelsen, även de stora rörelserna. Detta gör byxorna mycket lämpliga för både löpning och längdskidåkning.

Utöver det ventilerande materialet baktill har byxorna även meshfoder på låren och ventilation under knät som andas bra vid högre aktivitetsnivåer. 
Överdragsbyxorna har blixtlås längs med sidorna som sträcker sig upp på låren, vilket gör det enkelt att ta dem på och av över pjäxor eller andra kläder. Byxorna har även en elastisk linning med snörning, ficka med blixtlås på höger sida och reflexdetaljer.

Skidbyxan blev utnämnd till ”Best i test” i norska Dagbladets test av skidbyxor januari 2019. Läs mer om testet här