VÄLKOMMEN TILL TRIMTEX LÖSNING FÖR KLUBBAR OCH FÖRETAG

Oftast får du en direktlänk till din teamshop med tillhörande aktiveringskod/teamkod*. Om du inte har länken tillgänglig utan bara har aktiveringskoden/teamkoden så kan du göra på följande sätt:

1.    Tryck på ”Logga in eller registrera dig” längst upp till höger.
2.    Om du har konto sedan tidigare på www.trimtex.se så väljer du ”Logga in” och fyller i dina inloggningsuppgifter.
3.    Gå sedan till punkt nummer 6
4.    Har du inget konto sedan tidigare så väljer du ”Skapa ett konto”.


5.    Fyll i formuläret med korrekt information. (Lösenordet måste ha minst 6 tecken). Du blir automatiskt inloggad när du klickar på ”Skapa konto”, webbläsaren kommer automatiskt att styra över till ”Mitt konto” sidan. 
Strax efter din registrering kommer det en bekräftelse till den mail du uppgav vid registreringen att du har skapat ett konto.
6.    Klicka på länken ”Mitt Trimtex” i menyn till höger. Här kommer du se en lista över de teamshopar du har tillgång till. Är du ny användare kommer listan att vara tom.
7.    I rutan under  ”Teamkod för inloggning” skriver eller kopierar du in teamkoden som beskrivs längre ner på sidan hur du får, slutligen trycker du på  ”Lägg till nytt företag/klubb”.
Efter en liten stund uppdateras sidan och du har nu minst en klubb/företag i listan.
8.    Klicka på ”Besök teamshopen” under namnet till klubben/bedriften för att komma till teamshopen. Du kan också klicka på länken till höger som nu är tillgänglig i navigatorn.

Om du har frågor eller problem med sidan tar du enkelt kontakt med oss för hjälp på support@trimtex.se eller på telefonnummer: 026-249890

*Teamkoden delas normalt ut på något av följande sätt:

  • E-post
  • Facebookgrupper 
  • SMS
  • Digitala eller manuella anslagstavlor
  • Andra aktuella forum som din klubb/företag använder sig av för att få ut information till sina medlemmar/personal

Den e-postadress som du uppger måste vara fungerande då det är den som orderbekräftelser och annan information kommer skickas till. Det är också den e-postadressen som är ditt användarnamn för att logga in på lösningen. 
Aktiveringskoden/teamkoden får du vanligtvis till dig via klubben/företaget eller andra kontaktpersoner.