Leverans

Normal leveranstid är mellan 4-6 arbetsdagar.

Beställer du på en måndag, kommer du vanligtvis få din beställning mellan fredagen samma vecka och tisdagen veckan därpå. En del gånger kan det ta lite längre tid, men vi strävar alltid efter en snabb leverans. Vi vet hur motiverande det är med nya, fräscha träningskläder. Så håll motivationen på topp och följ paketet via länken vi skickar med när paketet har lämnat vårt lager.

Beställer du för mer än 1299 kr från vårt standardsortiment så bjuder vi på frakten inom Sverige genom vårt samarbete med PostNord. Alla varor sänds från vårt lager i Estland.

Var uppmärksam på att din adress är korrekt på din beställning och att det är ditt namn som står på beställningen. Ibland får vi tillbaka paket med fel adress/namn. Skulle du inte hämta ut ditt paket kommer vi att debitera en avgift på 300 kr för kostnader som uppstår med ej uthämtat paket. Ej uthämtade paket omfattas normalt inte av ångerrätten.

Om du önskar att skicka tillbaka din beställning kan du göra det med retursedeln vi skickade med i ditt paket. Du kommer då att debiteras med 89 kr. Har du betalat med kreditkort så kommer vi att debitera detta, alternativt kommer det att dras från beloppet som skall föras tillbaka till ditt konto. Har du betalat via faktura kommer vi att skicka ut en separat faktura på detta belopp. Notera gärna kolli-ID så att du kan följa paketets väg tillbaka till vårt lager. Väljer du att skicka tillbaka din beställning utan bifogad retursedel är du ansvarig tills att vi mottagit paketet.

Frågor angående din faktura från Arvato? Klicka här!