Unik design på 1-2-3!

Tänk dig en vit duk, ett blankt papper. Du bestämmer färger och designelement så att det blir precis som du önskar. Hos oss är allt möjligt. Inte bara möjligt, det är vår filosofi –
«Tillverka teamkläder i utmärkt kvalitet och göra det precis som kunden önskar»
 

1
1 ) Välj produkt(erna) du önskar, vi vägleder dig gärna så att du hittar en modell för ditt behov.

Kvalitet i alla led, alltid | Våra kläder tål tuffa nordiska förhållanden. De tål att användas. Därför testar vi alltid alla våra kläder på elitutövare innan vi ger dem till dig, och vi har ett antal testvinnare i vårt sortiment, både till cykel, löpning, skidor, träning och triathlon.  

 

2
2 ) Designa själv, eller tillsammans med oss. Våra designtjänster är gratis.

Ni behöver inte vara många | Man tror kanske att det bara är stora klubbar och företag som kan få egen design på sina träningskläder? Det stämmer inte, vi levererar helt unik design ner till 5stk per produkt. Vi gör träningsgänget synligt på startlinjen! 

 

3
3 ) Våra leveranser sker på avtalad tid. Du kan lita på oss.

Beställningar till klubben, teamet eller företaget kunde tidigare vara krävande för den ansvarige. Inte nu längre! Vi gör det enklare att beställa, betala och ta emot varorna. Vi skickar en samlad beställning eller direkt hem till varje medlem/anställd. Enkelt, effektivt och utan massa administration. Leveranstiden kommer att variera något från säsong, men är normalt på 6-8 veckor.  

 

Vi är inte bara beslutna om att ha kvalitet på våra kläder. Vi vet att köpupplevelsen handlar om hela resan du har tillsammans med oss. Därför strävar vi sedan en lång tid tillbaka efter att ge en god kundservice, före under och efter din beställning. 

Kontakta oss för en offert och en trevlig pratstund.

Kontaktinformation
* Obligatorisk fält

Jag önskar mer information eller erbjudande på