Integritet och säker e-handel

Vi på Trimtex är noga med att hantera dina personuppgifter på ett tryggt och säkert sätt.

Trimtex kommer bara behandla dina personuppgifter så länge de är nödvändigt och kommer ta bort dina personuppgifter när de inte längre anses aktuella eller nödvändiga.

Anledningen med behandlingen är för att veta vem du är, kunna kontakta dig, ge dig de riktiga erbjudandena beroende på vilka intressen du har, samt att samla och analysera information om dina köp. I marknadsföringssyfte kommer vi inte nyttja upplysningar som är äldre än 36 månader.

 

När du handlar av oss, sparar vi bland annat namn, adress, telefonnummer och e-postadress. Detta är nödvändig information för att vi ska kunna leverera varor till dig via den transportör du väljer, samt kontakta dig i förbindelse med din beställning. Vi har dessutom krav på oss att spara denna informationen i förbindelse med redovisning, avgiftshantering och eventuell garanti-/returhantering, därför kan vi inte radera historiken.

Vi spara av säkerhetsmässiga skäl även IP adressen som du använt vid beställningen. Kortnummer och information sparas av en tredjeparts, efter gällande bestämmelser i personuppgiftslagen och inte av Trimtex utöver det som är nödvändigt för att säkra effektiv hantering av eventuella problem med belastning, upphävning av reservation och kreditering. Du har närsomhelst möjlighet att avsluta ditt medlemskap och därmed ta tillbaka ditt samtycke. Trimtex meddelar inte dina personupplysningar vidare till tredje parter om det inte är nödvändigt som följd av rättsliga förpliktelser, för att kunna tillhandahålla tjänster till dig, och/eller för att analysera dina personuppgifter.

 

När du anmäler dig till våra nyhetsbrev eller genomför ett köp samtycker du till att ge Trimtex rätt att behandla dina personuppgifter i enlighet med rättningslinjer för integritet.

Du kan själv avgöra om du vill ta emot marknadsföring från Trimtex. Vill du ändra dina inställningar, ta tillbaka samtycke eller korrigera informationen som finns om dig, kan du göra detta genom att kontakta info@trimtex.se, eller kontakta kundservice. Det är ditt eget ansvar att uppdatera dina kontaktuppgifter.

Vid ett besök på våra webbplatser placeras det en informationskapsel (cookies) från Google på din dator. För att webb butiken ska fungera optimalt för dig krävs det att du accepterar användning av informationskapslar (cookies). De flesta webbläsare stöttar detta automatiskt. Informationskapslar är små textfiler som lagras på din dator och innehåller information om vad du gör och hur du använder webbplatsen. Denna kapseln nyttjas av vår marknadsavdelning för att analysera varifrån trafiken på vår webbsida kommer ifrån.

Vi tar säkerheten på största allvar. Handeln ska vara smidig, enkel och överskådlig, och du kan vara trygg på att vi sparar dina data korrekt.

Gäller från 2018-05-25