Det är ingen kris att fylla 40. Snarare tvärtemot. En har lagt bakom sig många mil och förvärvad sig massa erfarenhet. Vad du väljer att ta med dig vidare, är upp till dig. Vi har valt att ta med oss tron på kvalitet, samarbete och möjligheter. Inga begränsningar, inga kompromisser. Det är Trimtex (40).

 

Biking in the forest
VAD VI KAN
Hos Trimtex är fokus lagt på kvalitet och flexibilitet. Vi önskar att du ska nå ditt mål utan att offra beklädningen en tanke. Den ska fungera så bra att du inte behöver det. Från topp till tå, och hela vägen. Oavsett om du simmar, cyklar, löpar eller åker skidor. Våra team jobbar kontinuerligt för att du ska bli nöjd. Vi vet att våra kläder användas hårt och ofta. Dom testat till gränsen och gärna lite länger. Prova våra produkter, så inser du varför vi har testvinnare i samtliga av våra produktkategorier. Träningsgrupp eller företag, ingen utmaning är för liten, ingen för stor.

 

Production
DESIGN
Tillhörighet, laganda och motivation hör tillsammans. Och vilket sätt är bättre att skapa et team på, än att få beklädningen specialdesignat? Om ni skal spela företagsfotboll, delta i New York Marathon eller fira företagsjubileum, har Trimtex 16 designerar som är klara till att skapa er unika design. Med samma kompromisslösa kvalitet som alla våra plagg, och med den samma tron på att allting är möjligt. Vi har ännu inte fått en utmaning vi inte har mött. Vi kan profilkläder och laganda.

 

 

Running
LEVERANS
Trimtex levererar produkter till hela landet. Ja, till hela världen faktisk. Var du vill, när du behöver det. Snabbt, enkelt och alltid på tiden.

 

 

 

 

Skiing in the mountains
KONTAKT OSS
Tveka inte med att ta kontakt! Tillsammans hittar vi en lösning som passar er. En säljare och säljs koordinator följer er genom köpprocessen. Vi är inte nöjda innan du är nöjd.

 

 

 

Kontakta oss
Referanser