Ny teamshoplösning. Unik i Norden!

Är ni 5 eller 1000 i teamet? Vi skräddarsyr till teamet, företaget eller klubben snabbt och prisvärt med kvalitet från topp till tå. Vår teamshop gör det lättare för dig att beställa träningskläder i egen design. Det betyder att den inköpsansvarige för teamet, klubben eller företaget också får en enklare väg till en ny kollektion. Om ni vill komplettera med träningskläder i andra designer från vår webshop, så är det självfallet inga problem. Det kan göras i en och samma beställning.

  • Enkelt att beställa
  • 25% rabatt på alla varor i vår ordinarie webshop
  • Betala med kreditkort, PayPal eller avgiftsfri faktura
  • Vi packar och levererar direkt hem

För att kunna använda dig av lösningen måste du ha följande information tillgänglig: E-postadress och teamkod. E-postadressen du uppger måste vara en fungerande e-postadress där du kan motta orderbekräftelser o.dyl. Denna e-postadressen kommer också att fungera som användarnamn för att logga in på lösningen. Teamkoden är en kod som du normalt sett får från klubben/företaget eller andra involverade. Normalt sett blir teamkoden distribuerad på en eller flera av följande sätt; e-post, Facebook-grupper, sms, digitala eller manuella uppslagstavlor eller andra aktuella digitala plattformar där din klubb/företag förmedlar information till medlemmar/anställda.

Har ni redan en teamshop? Så handlar du.

Hos oss är det enkelt och tryggt att handla. Här kommer en kort snabbguide steg för steg, så att du kan komma igång med beställningen av dina teamkläder så snabbt som möjligt.
Gå in på www.trimtex.se Tryck på "Logga in eller registrera dig" överst i det högra hörnet. 

Om du har ett konto på www.trimtex.se sedan tidigare (Det måste vara upprättat efter 16.02.2016), så väljer du "Logga in" och skriver in giltligt användarnamn och lösenord. Gå därefter till punkt nr. 6. Om du inte redan har ett konto så väljer du "Skapa ett konto".


Fyll ut alla fälten med korrekt information. (OBS. Lösenordet måste innehålla minst 6 tecken.) Du blir automatiskt inloggad när du trycker "lag brukerkonto". (..)

Tryck på länken till vänster som heter "Mitt Trimtex". Här kan du se en lista över de olika teamshoparna du har tillgång till. För nya användare är listan tom. 

I textrutan som heter "Teamkod för inloggning" skriver/klistrar du in teamkoden som beskriven längre upp i dokumentet och trycker till slut på "Lägg till nytt företag/klubb". Efter en liten stund uppdateras sidan och du kommer nu att ha minst en klubb/företag i listan. Tryck på "Besök teamshop" under namnet på klubben/företaget för att komma till själva teamshopen. Alternativt kan du trycka på fliken till höger i toppmenyn som nu blivit tillgänglig.

Du är nu redo att beställa de produkter du önskar. Välkommen till oss!