#

 

Spjutspetsar

Det finns alltid någon som går framåt. Någon som visar vägen. En som plogar framåt i svår terräng. Det är inte lätt, men det är inte ett hinder. Har du någonsin träffat en sådan person? Spjutspetsar, det har vi och de är en riktig inspiration att jobba med!

Thor Hushovd

Världsmästaren, Tour de France-kungen och Oxen från Grimstad. Vår ambassadör Thor Hushovd har många smeknamn. Både Trimtex och Thor är från södra Norge. Vi är väldigt stolta över att han år 2015 valde att bli ambassadör för oss på Trimtex. Under flera år har vi också haft ett nära och givande samarbete med continentallaget Team Sparebanken Sør där Thos Hushovd också är ägare. Tillsammans strävar vi mot att utveckla framtidens bästa produkter för både aktiva elit- och motionscyklister.

Katrine Trolle

Detta är historien om den danska bartendern som blev Ironman-deltagare. Och det på bara 6 månader! Under 2016 deltog järnkvinnan för andra gången i VM i Ironman på Hawaii och fullförde på precis över 11 timmar. Följ hennes resa mot Ironman på instagram @ktrolle.

Maja Alm

Världsmästare på sprint i orientering, och nummer 3 sammanlagt i världscupen, gör denna danska landslagsutövaren i orientering till en förbild. Orientering är sporten som utmanar både huvudet och benen och som är så pass extrem att våra produkters gränser testas maximalt. Och vi kan räkna med att Maja säger ifrån till oss om det är någonting som måste förbättras. Det gillar vi. Följ henne gärna på instagram @alm_maja