#

 

Hjärtefrågor

Träning kan för någon vara livsviktig. Vi på Trimtex önskar att vara något mer än bara en producent av träningskläder. Vi har därför valt att ge tillbaka till något som ligger oss varmt om hjärtat. 

Aktiv for epilepsi

"Aktiv för epilepsi" startades av Kenneth Reiss under 2015. Hans vision är att sprida kunskap om hur viktig fysisk aktivitet är för folk med diagnos. Som han själv säger: "Det räcker med epilepsi. Man behöver inte bjuda in diabetes och andra livsstilssjukdomar också." "Aktiv för epilepsi" har redan nått många med sitt budskap. Följ Kenneth och organisationen på deras resa.

 

Ge bort till sport

#geborttillsport är ett initiativ som Ida Björnstad har dragit igång. Utgångpunkten är allas rätt att idrotta, något som inte är en självklarhet idag för många barn och ungdomar. Alla föräldrar har inte ekonomiska möjligheter att exempelvis köpa utrustning till sina barn som krävs. Vi hejar på alla som vill hjälpa barn att få lika rättigheter till fysisk aktivitet.

RIDE of HOPE

Dina ben räddar barn! Genom att cykla Ride of Hope stödjer du Barncancerfondens livsviktiga arbete samtidigt som du får ett minne för livet där du cyklar genom Sverige med likasinnade cyklister.