#


Ambassadörer

Blunda med ögonen. Kan du höra blodet rusa och adrenalinet pumpa? Känner  du känslan av lera under däcket? Trimtex egna ambassadörer gör just detta. De ser, hör och vet hur det känns. Känslan av att ge allt. Oavsett om det är på hjul, till lands eller till sjöss. Ska du leverera, måste vi leverera. Det kallas respekt. Dessa är våra ambassadörer, de hjälper oss att skapa bättre produkter, med viktig feedback efter långvarig testning.

Thor Hushovd

Världsmästaren, Tour de France-kungen och Oxen från Grimstad. Vår ambassadör Thor Hushovd har många smeknamn. Både Trimtex och Thor är från södra Norge. Vi är väldigt stolta över att han år 2015 valde att bli ambassadör för oss på Trimtex. Under flera år har vi också haft ett nära och givande samarbete med continentallaget Team Sparebanken Sør där Thos Hushovd också är ägare. Tillsammans strävar vi mot att utveckla framtidens bästa produkter för både aktiva elit- och motionscyklister.
Katrine Trolle

Katrine Trolle

Detta är historien om den danska bartendern som blev Ironman-deltagare. Och det på bara 6 månader! Under 2016 deltog järnkvinnan för andra gången i VM i Ironman på Hawaii och fullförde på precis över 11 timmar. Följ hennes resa mot Ironman på instagram @ktrolle.
Robin Bryntesson

Robin Bryntesson

De flesta känner först och främst till Robin genom hans prestationer i skidspåret och som TV-profil både i Sverige och Norge. Utöver placeringar i världstoppen och hans engagemang för längdskidor så är Robin den som startade Sockertoppen, en social samlingspunkt för barn och unga med diabetes. Vi hejar på Robin och hans engagemang och ser frm emot nya upptåg.

Roberto Vacchi

Roberto Vacchi är Mr. Cykel i Sverige. Som tidigare professionell cyklist har han stor trovärdighet som kommentator på bland annat Eurosport.